Rekommendera:
Facebook
| |

ART-manual

Artikelnr: 121. Kategori: .

OBS! Säljs endast till Reikimasters.

Williams manualer har använts sedan 1990 och uppdaterats kontinuerligt för att innehålla så korrekt och uttömmande information som möjligt. Hans senaste uppdatering var en mastermanual som även inkluderar ART-delen. Utifrån den har vi separerat denna ART-manual med Reikitekniker som lärs ut i Avancerad Reikikurs. Här lär man sig alltså inga initieringar, utan kursen fokuserar på olika Reikitekniker för behandling och personlighetsutveckling.

Ur innehållet:

 • Reiki-rörelse-meditation
  I denna meditation används Usuimaster-symbolen tillsammans med qigong-liknande rörelser. Meditationen gör utövaren grundad, centrerad och fylld av energi.
 • Avancerad Reikimeditation
  Detta är en yantra-liknande meditation där man använder Reikisymbolerna. Utövaren utvecklar mental klarhet, expanderar medvetandet, förbättrar sin förmåga att visualisera och skapar inre frid.
 • Reiki-kristall-gitter
  Att skapa ett kristall-gitter/-nätverk som sänder healingenergi kontinuerligt till dig själv, olika mål, projekt och till många andra människor på samma gång. Du kan även använda det till att befrämja världsfred.
 • Aurarening
  Även kallad psykisk kirurgi. Denna teknik hjälper dig att snabbt avlägsna negativa tankeformer och negativ emotionell energi från en klients aura eller fysiska kropp. Det är en effektiv teknik som har helat både fysiska sjukdomar och emotionella och andliga problem.
 • Antahkarana healingsymboler
  Dessa symboler öppnar förbindelsen mellan den fysiska kroppen och det Högre Jaget. De gör din Reiki effektivare och är även bra vid meditation, behandling och många andra tillfällen.
Författare:

William Lee Rand

Språk:

Svenska

Utgiven:

2004

Format:

Spiralbunden A4-format

Sidor:

32

Översättare:

Gun Moss Bjerling


Produkt-ID: #500
Stäng
Loading...
Close