Rekommendera:
Facebook
| |

Healing The Shadow Self

Artikelnr: 2005. Kategori: .

Meditations-CD
av William Lee Rand

Healing The Shadow Self, Resume for Life, The Zoom Exercise

Anledningen till att vi har oönskade upplevelser i livet beror på att vi har ohelade delar av oss själva som vi inte är medvetna om. Även fast vi inte är medvetna om dem så är de ändå kraftfulla och kan dra till sig ohälsosamma upplevelser, förhållanden och människor. Dessa omedvetna delar skapas när vi vägrar att acceptera våra känslor och benägenheter som har blivit klassificerade som oacceptabla. Vi trycker ner dem till det undermedvetna sinnet där de blir till det så kallade skuggjaget. Eftersom vi är omedvetna om skuggjaget tror vi att de är borta, fast de fortfarande finns där. Skuggjaget kan skapa problem som vi skyller på andra, fast vi egentligen skapar dem själva. Detta band leder dig in till ett tillstånd av djup avslappning och hjälper dig att lära känna ditt skuggjag och hela det, och för således med sig hälsosamma förändringar i ditt yttre liv. Man kommer åt orsaken till specifika problem och helar dem.

Sidan 2: NLP-övningar
Det sinnestillstånd du befinner dig i har en direkt effekt på din förmåga till att hantera livet och lösa problem. Alla har vi förmågan att med vår egen vilja gå in i ett kreativt, positivt och framgångsrikt sinnestillstånd.Övningen ”Resume for Life” hjälper dig att utveckla denna förmåga.

Universum är alltid i ett balanserat tillstånd. Det kan inte existera ett problem om det inte på samma gång också existerar en lösning. Orsaken till våra problem och deras lösningar finns inom oss. Vi har alla resurser inom oss att lösa våra problem och leva ett lyckligt och framgångsrikt liv. Allt vi behöver göra är att sammanlänka lösningen med problemet så löser det sig. ”Zoom-övningen” är är en kraftfull metod för detta ändamål.

OBS! Meditationen är på engelska

 

 


Produkt-ID: #801
Stäng
Loading...
Close