Rekommendera:
Facebook
| |

Spiritual Protection and Healing

Artikelnr: 2007. Kategori: .

Sextio minuters hypnos-CD och häfte
av William Lee Rand

Spiritual Protection and Healing, The Healing Center Within

Ofta är en av de största svårigheterna i livet att hantera negativa psykiska energier från andra människor. Negativ psykisk energi kan komma från kollegor, konkurrenter, vänner, släktingar och förhållanden. Det är ofta i form av irrationell ilska, hat, avundsjuka eller rädsla, och är vanligtvis omedvetet, men kan också vara medvetet och avsiktligt riktat till dig.

Negativ psykisk energi från andra kan orsaka stress, nervositet, brist på självförtroende, svaghet, sömnlöshet, svag hälsa, värk och smärtor i din kropp, samt energiuttömning.

Det är inte längre nödvändigt att påverkas av andras negativa energi. Kassettbandet för andligt skydd och healing använder en form av djup självhypnos, kallad andlig hypnos, för att skapa en skyddande barriär av healing-energi runt dig. Detta hindrar inte bara negativ energi från att nå dig, utan förvandlar dessutom negativ energi till healingenergi och styr den till att hela orsaken till den negativa energin. Det hindrar också andra från att ta din energi, bryter alla psykiska band med negativa källor som påverkar dig, placerar ett moln av healingenergi runtom dig, samt ställer in dig till dina guider och ditt Högre Jag.

När jag arbetar intensivt på min andliga tillväxt, blir mitt ljus allt klarare. När jag växer känner jag ibland av även den minsta ljus-energi riktad mot mig. Bandet av William Rand, ”Spiritual Protection and Healing”, har varit ovärderligt för mig under denna tid av snabbt växande. Det hjälper inte bara till att skapa en skyddande energi, utan det assisterar i transformerandet av negativ energi till healingenergi, som återriktas till att hela källan. Detta är verkligen det bästa verktyg för skydd och healing.
Laura Ellen Gifford, Centerlicenserad Reikimaster/lärare

De stora problemen, begränsningarna och utmanande situationerna i ditt liv innehåller möjligheter för dig att växa och utvecklas. I dem finns läxor som du behöver lära dig för att utvecklas på din andliga väg och nå självförverkligande.

Sidan två på detta band skapar en kraftfull förbindelse mellan ditt Högre Jag och ditt undermedvetna sinne, samt etablerar det Inre Healingcentrat. Genom att använda det Högre Jagets stora visdom, kärlek och healingkraft, känner det Inre Healingcentrat till allt som du någonsin har gjort, i detta livet och i alla dina tidigare liv. Det känner till allt om dina problem och vet exakt vad du behöver göra för att lösa dem. Det kommer att starta en process för att hela dig fullständigt och leda dig på din andliga utvecklingsväg, eftersom det ger dig kraft att balansera ditt karma och lära dig dina livsläxor.

Detta band är ett genombrott i andligt skydd och healing. Det kombinerar kunskaperna och teknikerna i vit magi, neuro-lingvistisk programmering och självhypnos. Detta är ett kraftfullt självhypnos-band som hjälper dig att bli mer centrerad, friskare och i kontakt med din inre visdom och personliga kraft, oavsett den psykiska omgivningen. Effekterna är posthypnotiska; om man lyssnar på det regelbundet är de varaktiga.

Detta djupa självhypnosband utvecklades av William Lee Rand under en period av tjugo år. William är hypnoterapeut, specialiserad på andlig utveckling. Dessutom har han en bakgrund som tidigare-liv-terapeut, astrolog, rebirther, TM-meditatör, rosenkreuzare, ”barfotavandrare på eld”, har arbetat med en Kahuna på Hawaii, är diplomerad i neuro-lingvistisk programmering och är Reikimaster/lärare och grundare av the International Center for Reiki Training.

Två mycket värdefulla och effektiva verktyg, för att assistera dem som aktivt går sin andliga väg:
Andligt skydd & healing och det Inre Healingcentret

  • Skapar ett skyddande fält av psykisk energi runt dig, vilket hindrar negativ energi att nå dig
  • Transformerar negativ energi till helande energi
  • Ställer in dig till dina guider och ditt Högre Jag
  • Skyddar från och bryter permanent alla förbannelser och mörka bindningar
  • Aktiverar det Inre Healingcentrat
  • Hjälper dig att balansera karma, lära dig livets läxor och att avancera andligt

Produkt-ID: #799
Stäng
Loading...
Close