Handla som privatperson

Secourong Förlags inriktning

Secourong HB startade 1994 och förlagsverksamheten inleddes då också. Vi har specialiserat oss på Reikilitteratur och kursmaterial för såväl nybörjare som för de mer erfarna Reikiutövarna, och utökningen av vårt sortiment har styrts av efterfrågan. Vår strävan är att ge varje kund bra service och snabb leverans.

Från och med 2013 upphörde vi med försäljning till privatkunder via nätet och hänvisade i stället till våra återförsäljare. Syftet var bland annat att stötta alla dessa som valt att arbeta professionellt med Reiki. Tanken var att det på sikt skulle bidra till ökad erfarenhet och kompetens hos Reiki-lärare och -terapeuter.

Tyvärr fungerade inte det systemet så bra, för det var svårt för privatpersoner att få tag på återförsäljare. Det berodde på att många som listade sig som återförsäljare inte lagerhöll varor, och att de som upphört med verksamheten ändå stod kvar på vår lista. Så i januari 2016 öppnade vi åter upp för privatkunder.

Köpevillkor

För att fullfölja en order i nätbutiken måste du godkänna dessa köpevillkor

Mastermanualer och diplom

Diplom, samt ART- och master-manualer säljs endast till Reiki-masters/lärare. För Holy Fire och KarunaReiki® ska du även vara diplomerad på respektive nivå. Vi behöver därför få in en kopia på köparens lärardiplom vid första beställning av mastermanualer eller diplom. (Skickas in som papperskopia, inscannad eller foto via epost eller sms). Även våra återförsäljare förbinder sig att följa dessa villkor.

Personuppgifter

Köpevillkoren innebär att du samtycker till att vi sparar dina personuppgifter; namn, postadress, telefon och epost. Kontaktuppgifterna används för att kunna sköta levererans av varor, kontakta dig vid behov, skicka information och erbjudanden, samt för att ge dig tillgång till ett personligt kundkonto där du kan ha koll på dina ordrar. Vi hanterar alla dessa uppgifter enligt Personuppgiftslagen (PuL) och vi delar inte/säljer inte någon information till tredje part.

Avtalet innebär även att du godkänner att ditt kundkonto finns kvar hos oss tills du själv begär att det raderas, eller tills vi raderar det för att kundkontot varit inaktivt en lång period. Du kan när som helst, utan förklaring och utan kostnad, begära att ditt kundkonto raderas genom att meddela det till personuppgiftsansvarig. Du har också rätt att när som helst, utan förklaring och utan kostnad, avsäga dig informationsutskick via epost från oss.

En gång per kalenderår har du rätt att kostnadsfritt få besked om vilka personuppgifter om dig som behandlas och hur dessa används. Då lämnar du en skriftligt undertecknad ansökan till personuppgiftsansvarig som överlämnar uppgifterna till dig gratis. Du har också rätt att begära att uppgifter rättas eller raderas.
Personuppgiftsansvarig: Secourong HB, 969605-2431.
Personuppgiftsombud: Gun Moss Bjerling
.

Beställning & betalning

Beställning kan endast göras via vår nätbutik, om inte särskild överenskommelse ingåtts. Vi reserverar oss för slutförsäljning. Om den slutsålda artikeln redan är betald kommer Secourong att återbetala snarast möjligt.

I nätbutiken gäller endast förskottsbetalning. När du lagt en order får du en orderbekräftelse med betalningsuppgifter via epost. Varorna skickas när vi registrerat din betalning.

Varorna reserveras i en vecka, men om ingen inbetalning registrerats inom denna tid annulleras ordern. Kontakta oss om du önskar förlängd reservationstid, så att ordern inte annulleras.

Priser

I nätbutiken visas priserna när du är inloggad, vilket betyder att de anpassas efter om du handlar som privatkund eller som företagare/återförsäljare. Privatkundens priser visas inklusive moms. Moms på litteratur och meditationsskivor är 6%, övrigt 25 %.

Privatkund som bor inom EU betalar svensk moms. Privatkund som bor utanför EU betalar inte svensk moms.

Gällande pris är det som framgår vid beställningen i nätbutiken. Vi förbehåller oss rätten att justera våra priser utan förvarning.

Rabatt

Secourongelever kan handla till 20% rabatt på privatkundspriserna i samband med kurser och möten. Även patienter kan handla på mottagningen till dessa rabatterade priser.

Frakt

För leveranser inom Sverige tillkommer en fast portoavgift på 84 kr per order. Det är ingen moms på portot. Normalt skickas varorna som 1:a-klassbrev eller PostNord MyPack Collect.

För utrikes leverans tillkommer vår faktiska fraktkostnad, samt eventuell tullavgift. Kunden måste då kontakta oss för prisuppgift och manuell fakturering.

Leverans

Om varorna finns på lager skickas försändelsen vanligtvis nästa vardag efter registrerad inbetalning. Leverans inom Sverige brukar ta en dag, med undantag av vissa orter som tar en dag extra. Leveranstid till andra länder varierar. Secourong tar inte ansvar för förseningar som står utom vår kontroll.

Om försändelsen returneras på grund av att du registrerat felaktiga uppgifter, tar vi ut en avgift som täcker de extra omkostnader som uppkommer.

Kundkonto

Som kund ansvarar du för att du registrerar korrekta uppgifter. Du ansvarar också för att inte obehöriga får tillgång till ditt användarnamn och lösenord, så att andra kan använda ditt kundkonto för beställning.

Ångerrätt

Du kan alltid ändra dig även om du redan lagt en order, för varorna skickas inte förrän du fullföljt med betalning. Vi är i så fall tacksamma om du tar bort din order eller meddelar oss att du vill annullera ordern. Men även om du inte meddelat oss kommer ordern annulleras av oss ifall din betalning inte kommer inom en vecka.

Om du ändrar dig efter att du betalat och mottagit varan har du som är privatperson alltid ångerrätt enligt Distansavtalslagen (2005:59), vilken gäller i 14 dagar från mottagandet av varan. Du står då själv för returkostnaderna. Om varan återkommer till oss oskadad och oanvänd återbetalar vi hela summan (dock ej eventuella fraktkostnader). Har varans kvalitet försämrats på grund av kundens hantering eller bristfällig returförpackning görs avdrag motsvarande varans värdeminskning. Kontakta oss alltid före eventuell retur.

Reklamation

Har vi gjort en felaktig leverans eller om varan är skadad vid mottagandet: kontakta oss direkt så vi kan åtgärda det snarast. Invänta besked innan du returnerar varan och spara alltid ytteremballaget om det är skadat.

Vid eventuell tvist följer vi Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

Ändring av köpevillkor

Dessa köpevillkor gäller tills vidare, men kan ändras av Secourong. Efter kundens beställning kan Secourong inte ändra villkoren för den aktuella beställningen. Uppdaterat 2017-05-24

Secourongs Förlag (Secourong HB)
969605-2431
www.secourong.com
info@secourong.com
070-227 61 01, 076-027 61 01

Var detta en givande text?

Sprid den då vidare till dina vänner!

Facebook
| |
Stäng
Loading...
Close