Köpeavtal

Gäller vid köp i nätbutiken hos Secourongs Förlag (Secourong HB, 969605-2431)

För att fullfölja en order i nätbutiken måste du godkänna detta köpeavtal.

Inriktning

Secourong Förlag har specialiserat sig på Reikilitteratur och kursmaterial för såväl nybörjare som för de mer erfarna Reikiutövarna. Vi har tidigare inriktat nätförsäljningen till företag som är återförsäljare, men från och med 1 januari 2016 kan även privatkunder handla.  Vår strävan är att ge varje kund bra service och snabb leverans.

Mastermanualer och diplom

Diplom, samt ART- och master-manualer säljs endast till Reiki-masters/lärare. För Holy Fire och KarunaReiki® ska du även vara diplomerad på respektive nivå. Vi behöver därför få in en kopia på köparens lärardiplom vid första beställning av mastermanualer eller diplom. (Skickas in som papperskopia, inscannad eller foto via epost eller sms). Även våra återförsäljare förbinder sig att följa dessa villkor.

Personuppgifter och Dataskyddsförordningen

Köpeavtalet innebär att du samtycker till att vi sparar dina personuppgifter; namn, postadress, telefon och epost, och för företagare även firmanamn, organisationsnummer och momsregistreringsnummer. Kontaktuppgifterna används för att kunna sköta levererans av varor, kontakta dig vid behov, skicka information och erbjudanden, samt för att ge dig tillgång till ett personligt kundkonto där du kan ha koll på dina ordrar. Vi hanterar alla dessa uppgifter enligt Dataskyddsförordningen och vi delar inte/säljer inte någon information till tredje part.

Avtalet innebär även att du godkänner att ditt kundkonto finns kvar hos oss tills du själv begär att det raderas, eller tills vi raderar det för att kundkontot varit inaktivt en lång period. Du kan när som helst, utan förklaring och utan kostnad, begära att ditt kundkonto raderas genom att meddela det till personuppgiftsansvarig. Du har också rätt att när som helst, utan förklaring och utan kostnad, avsäga dig informationsutskick via epost från oss.

Du har rätt att kostnadsfritt få besked om vilka personuppgifter om dig som behandlas och hur dessa används. Då lämnar du en skriftligt undertecknad ansökan till personuppgiftsansvarig som överlämnar uppgifterna till dig gratis. Du har också rätt att begära att uppgifter rättas eller raderas.

Personuppgiftsansvarig: Secourong HB, 969605-2431.
Personuppgiftsombud: Gun Moss Bjerling.

Beställning & betalning

Beställning kan endast göras via vår nätbutik, om inte särskild överenskommelse ingåtts. Vi reserverar oss för slutförsäljning. Om den slutsålda artikeln redan är betald kommer Secourong att återbetala snarast möjligt.

I nätbutiken gäller endast förskottsbetalning. När du lagt en order får du en orderbekräftelse med betalningsuppgifter via epost. Varorna skickas när vi registrerat din betalning.

Varorna reserveras i en vecka, men om ingen inbetalning registrerats inom denna tid annulleras ordern. Kontakta oss om du önskar förlängd reservationstid, så att ordern inte annulleras.

Priser

I nätbutiken visas priserna när du är inloggad, vilket betyder att de anpassas efter om du handlar som privatkund eller som företagare/återförsäljare. Privatkundens priser visas inklusive moms, medan företagskundens priser visas exklusive moms. Moms på litteratur och meditationsskivor är 6%, övrigt 25 %.

Privatkund som bor inom EU betalar svensk moms. Utländska företagskunder inom EU betalar svensk moms om de ej uppgivit ett korrekt momsregistreringsnummer. Privatkunder och företagskunder som bor utanför EU betalar inte svensk moms.

Gällande pris är det som framgår vid beställningen i nätbutiken. Vi förbehåller oss rätten att justera våra priser utan förvarning.

Frakt

För varje leverans inom Sverige tillkommer en fast fraktavgift per order. Aktuell avgift framgår i nätbutiken. Normalt skickas varorna som brev eller paket, beroende på vikt.

För utrikes leverans tillkommer vår faktiska fraktkostnad, samt eventuell tullavgift. Kunden måste då kontakta oss för prisuppgift och manuell fakturering.

Leverans

Om varorna finns på lager skickas försändelsen vanligtvis nästa vardag efter registrerad inbetalning. Leverans inom Sverige brukar ta en dag, med undantag av vissa orter som tar en dag extra. Leveranstid till andra länder varierar. Secourong tar inte ansvar för förseningar som står utom vår kontroll.

Om försändelsen returneras på grund av att du registrerat felaktiga uppgifter, tar vi ut en avgift som täcker de extra omkostnader som uppkommer.

Kundkonto

Som kund ansvarar du för att du registrerar korrekta uppgifter. Du ansvarar också för att inte obehöriga får tillgång till ditt användarnamn och lösenord, så att andra kan använda ditt kundkonto för beställning.

Ångerrätt

Du kan alltid ändra dig även om du redan lagt en order, för varorna skickas inte förrän du fullföljt med betalning. Vi är i så fall tacksamma om du tar bort din order eller meddelar oss att du vill annullera ordern. Men även om du inte meddelat oss kommer ordern annulleras av oss ifall din betalning inte kommer inom en vecka.

Om du ändrar dig efter att du betalat och mottagit varan har du som är privatperson alltid ångerrätt enligt Distansavtalslagen (2005:59), vilken gäller i 14 dagar från mottagandet av varan. Du står då själv för returkostnaderna. Om varan återkommer till oss oskadad och oanvänd återbetalar vi hela summan (dock ej eventuella fraktkostnader). Har varans kvalitet försämrats på grund av kundens hantering eller bristfällig returförpackning görs avdrag motsvarande varans värdeminskning. Kontakta oss alltid före eventuell retur. Företag har endast ångerrätt om det ingåtts särskild överenskommelse om detta.

Reklamation

Har vi gjort en felaktig leverans eller om varan är skadad vid mottagandet: kontakta oss direkt så vi kan åtgärda det snarast. Invänta besked innan du returnerar varan och spara alltid ytteremballaget om det är skadat.

Vid eventuell tvist följer vi Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

Ändring i köpeavtal

Detta köpeavtal gäller tills vidare, men kan ändras av Secourong. Efter kundens beställning kan Secourong inte ändra villkoren för den aktuella beställningen. Uppdaterat 2017-05-24

Secourongs Förlag (Secourong HB)
969605-2431
www.secourong.com
info@secourong.com
070-227 61 01, 076-027 61 01

 

Var detta en givande text?

Sprid den då vidare till dina vänner!

Facebook
| |
Stäng
Loading...
Close