Nollställ

Rekommendera:
Facebook
| |

Holy Fire Karuna Reiki-manual

Artikelnr: .. Kategori: .

Manual för Holy Fire® Karuna Reiki®master

OBS! Säljs endast till KarunaReiki®lärare med behörighet för manualens nivå. Skicka in kopia/foto av ditt lärardiplom i samband med första beställningen. Uppgraderar du din utbildning får du skicka in nytt diplom.

Manualen finns i flera versioner: Holy Fire®, Holy Fire® II, samt Holy Fire® III. Välj den som motsvarar din senaste utbildningsnivå.

Den sista versionen är Holy Fire® IV. William Lee Rand kallar den versionen för Holy Fire® III online, men då det skapat många missförstånd väljer vi att förtydliga med att det är den 4:e versionen. För den finns det än så länge ingen komplett mastermanual, men du finner en tilläggsmanual här.

Tidigare skulle man registrera sig för att kunna undervisa och köpa manualer för Holy Fire® Karuna Reiki® master. Nu slipper vi denna procedur då William Lee Rand valt att avsluta registreringssystemet.

Systemet för Holy Fire® Karuna Reiki® är dock fortfarande varumärkesskyddat. Så du ska även fortsättningsvis undervisa det på samma sätt utan att förändra det. Det innebär att du ska följa original-manualerna eller de officiella översättningarna för att få lov att använda den skyddade kursbeteckningen. Undantaget är då att registreringsproceduren inte är aktuell längre och således medföljer inte längre något diplom och sigill vid köp av manual.

Nu gäller i stället det samma som vid köp av annat kursmaterial: Första gången du vill handla skickar du in en kopia/bild på ditt lärardiplom för att visa att du är behörig att handla detta.

På hemsidan för The International Center of Reiki Training kan du anmäla dig till ett gemensamt register för alla Holy Fire® Reikimastrar.

Författare:

William Lee Rand

Språk:

Svenska

Format:

Spiralbunden A4-format

Översättare:

Gun Moss Bjerling


Produkt-ID: #5788
Stäng
Loading...
Close