Rekommendera:
Facebook
| |

ART & mastermanual

Artikelnr: 123. Kategori: .

OBS! Säljs endast till Reikimasters.

Manualen har använts sedan 1990 och uppdaterats kontinuerligt för att innehålla så korrekt och uttömmande information som möjligt. Denna senaste version som även inkluderar avancerade Reikitekniker som lärs ut i Avancerad Reikikurs, är en praktisk och användarvänlig manual med utförliga beskrivningar. Den fokuserar på det Usui/tibetanska initieringssystemet, men inkluderar även Takatas system. Alla initieringsnivåer ingår.

Informationen i denna manual har undersökts för att vara korrekt och baserar sig på originaldokument och intervjuer med Reikimasters i Japan.

Ur innehållet:

 • Den västerländska Reikins ursprung
  Västerländsk Reiki, som den introducerades av Hawayo Takata, är en modifierad form av Usuisystemet, och skiljer sig en del från det ursprungliga systemet som Usui lärde ut. Skillnaderna förklaras, liksom hur och varför förändringarna skedde. Utvecklingen til andra västerländska grenar, inklusive Raku Kei och den Usui/tibetanska stilen beskrivs också.
 • Reiki-rörelse-meditation
  I denna meditation används Usuimaster-symbolen tillsammans med qigong-liknande rörelser. Meditationen gör utövaren grundad, centrerad och fylld av energi.
 • Avancerad Reikimeditation
  Detta är en yantra-liknande meditation där man använder Reikisymbolerna. Utövaren utvecklar mental klarhet, expanderar medvetandet, förbättrar sin förmåga att visualisera och skapar inre frid.
 • Reiki-kristall-gitter
  Att skapa ett kristall-gitter/-nätverk som sänder healingenergi kontinuerligt till dig själv, olika mål, projekt och till många andra människor på samma gång. Du kan även använda det till att befrämja världsfred.
 • Aurarening
  Även kallad psykisk kirurgi. Denna teknik hjälper dig att snabbt avlägsna negativa tankeformer och negativ emotionell energi från en klients aura eller fysiska kropp. Det är en effektiv teknik som har helat både fysiska sjukdomar och emotionella och andliga problem.
 • Reikisymbolerna
  Här ges en klar och faktabaserad förklaring till var och en av Usui- och de tibetanska symbolerna. Hur man tecknar dem korrekt och aktiverar dem, samt metafysiska förklaringar till hur de fungerar. (Symbolerna inkluderas i manualen.)
 • Antahkarana healingsymboler
  Dessa symboler öppnar förbindelsen mellan den fysiska kroppen och det Högre Jaget. De gör din Reiki effektivare och är även bra vid meditation, behandling och många andra tillfällen.
 • Violett andning
  Denna teknik har sitt ursprung i Raku Kei och ingår i den Usui/tibetanska initieringsproceduren. Tekniken kan även användas vid healing. Illustrerade instruktioner för exakt utförande.
 • Initiering för helande
  Vid denna initiering används samma högfrekventa energier som vid initieringar, men man initierar inte personen till att kunna använda Reiki. Iställer styrs energierna till personens helande. Det är ytterligare en healingteknik som snabbt kan ta bort blockeringar och hela på en mycket djup nivå.
 • Initieringar
  Detaljerade, steg för steg-instruktioner för hur man ger alla Reikiinitieringar, både med Usui/tibetansk, samt Takatas metod. Inkluderar Reiki I, II, ART och master.
 • Lärarhandledning
  Förklarar processen med hur man blir en Reikimaster, samt hur man utvecklar sin Reikipraktik och befrämjar, organiserar och undervisar Reikikurser. Filosofisk, likväl som praktisk tillämpning. Innehåller kursplaner, formulär för behandlingsdokumentation, m.m.
Författare:

William Lee Rand

Språk:

Svenska

Utgiven:

2004

Format:

Spiralbunden A4-format

Sidor:

130

Översättare:

Gun Moss Bjerling


Produkt-ID: #498
Stäng
Loading...
Close