Rekommendera:
Facebook
| |

Regnbågs-Reiki – Ett beprövat system för komplext energiarbete

Artikelnr: 114. Kategori: .

Detta är en bok för alla Reikivänner som vill lära sig hur man med hjälp av våra subtila vänner från andra dimensioner kan utveckla sitt healingarbete till att bli ännu effektivare och kraftfullare. Lübeck har skapat helt nya fascinerande Reikimetoder med fantastiska möjligheter att utnyttja sina Reikiförmågor till fullo!

RegnbågsReiki är en kombination av gamla och nya metoder grundade på Usuis Reikisystem. Utan extra symboler eller initieringar utvidgas Usuis Reikisystem och frisätter starka andliga krafter. Boken är en konkret handledning för hur man samarbetar direkt med subtila varelser och skapar kraftfulla tekniker för helande, personlighetsutveckling och annat energiarbete med hjälp av grundmetoderna i Reiki.

I Sverige är författaren, Walter Lübeck, känd som medförfattare till ”Reikins själ”. Men han har skrivit ytterligare 20 böcker, varav 8 stycken om Reiki, och de har blivit översatta till flera språk. Detta är nu den andra som utkommer på svenska. Walter Lübeck är mycket medial och hans kärleksfulla och insiktsfulla etik gör honom till en stor andlig lärare. Att han dessutom presenterar sin kunskap pedagogiskt gör hans bok ännu mer läsvärd. Walter ger oss först de nödvändiga teoretiska kunskaperna, sedan vägleder han oss steg för steg i alla praktiska moment.

Han undervisar oss bl.a. i kommunikation med våra osynliga vänner, avancerat aura- och chakra-arbete, tillverkning av Reiki-essenser och Reiki-mandalor, samarbete med kraftplatser och hur man skapar nya personliga kraftplatser. RegnbågsReiki tillhandahåller alltså fullt med möjligheter att åstadkomma fullständigt nya och annorlunda saker med Reiki mot vad vi har lärt oss traditionellt.

RegnbågsReiki har blivit en etablerad Reikiutbildning i många andra länder. Kvalificerade lärare undervisar i RegnbågsReiki över hela världen och det används privat och yrkesmässigt av tiotusentals Reikivänner.

Författare:

Walter Lübeck

Språk:

Svenska

Utgiven:

Januari 2005

ISBN:

91-973174-7-0

Format:

Häftad

Sidor:

192

Översättare:

Gun Moss Bjerling

Originalets titel:

Rainbow Reiki: ein erprobtes System komplexer Energiearbeit, 1994

Lagersaldo:

SLUT HOS FÖRLAGET


Produkt-ID: #496
Stäng
Loading...
Close