Rekommendera:
Facebook
| |

Reiki – Den helande beröringen

Artikelnr: 1101. Kategori: .

Första och andra gradens manual

med japanska healingtekniker & Hayashis healingguide

Denna sjätte reviderade upplagan har kompletterats med information om Holy Fire. Huvudsakligen är det historiekapitlet som har reviderats.

En mycket uppskattad handbok som gavs ut första gången 1991 och som sedan reviderats och utökats kontinuerligt. Här inspireras och handleds nybörjare, men även erfarna Reikiutövare och lärare, –från grunden till mer avancerade tekniker och hur man startar en Reikipraktik. Här finns även ett kapitel om Reiki på sjukhus i USA och ett kapitel om hur Takata arbetade med Reiki.

Baksidetext

Kunskapen om att en osynlig energi strömmar genom allt levande och direkt påverkar hälsan har tillhört visdomen i många kulturer sedan urminnes tider. Existensen av denna livsenergi har bekräftats av senare vetenskapliga experiment, och läkare beaktar energins betydelse för immunsystemets funktion och för läkningsprocessen.

Reiki, en teknik för stressreduktion som också befrämjar läkning, låter alla få tillgång till en obegränsad livsenergi. Reiki upptäcktes av dr Mikao Usui, en japansk buddhist, i början av 1900-talet. Reikin är lätt att lära sig. Den har framgångsrikt lärts ut till tusentals människor i olika åldrar och med olika bakgrund. En behandling känns som underbara glödande strålar som strömmar genom dig och omger dig. Den skapar många fördelaktiga effekter, bland annat avslappning och känslor av frid, trygghet och välbefinnande. Många har rapporterat om mirakulösa resultat. På sjukhus och läkarmottagningar börjar man att inkludera Reiki som en av sina terapier, och i denna nya upplaga beskrivs flera framgångsrika tillvägagångssätt som nu används runtom i landet [USA] för att integrera Reiki i patientvården.

Denna reviderade och utökade upplaga inkluderar ny viktig information om teorin och praktiserandet av Reiki, inklusive de japanska Reikitekniker som dr Usui lärde ut, samt Hayashis healingguide. Här inkluderas även foton på Usuis minnessten i Tokyo och berget Kurama där Reiki återupptäcktes.

Denna bok är ett måste för alla som vill ha den senaste informationen om Reiki. Dess Reikihistorik med referenser innehåller den mest detaljerade och verifierbara information som för närvarande finns tillgänglig. Skriven med inspiration, klarhet och vitalitet, fångar den Reikins essens och är en utmärkt introduktion till ämnet, likväl som en lättanvänd manual för den erfarna utövaren.

Författarens globala Reikiarbete

William Lee Rand har arbetat med Reikin sedan 1981. Från starten har han utvecklat Reikin och engagerat sig i globalt helande. Läs mer här.

Innehållsförteckning

Här kan du läsa hela innehållsförteckningen.

 

 

Författare:

William Lee Rand

Språk:

Svenska

Utgiven:

okt 2018

Upplaga:

Sjätte utökade upplagan av Reiki – The Healing Touch, 1998

ISBN:

978-91-983009-9-4

Format:

A4 Limbunden (häftad)

Sidor:

180

Översättare:

Gun Moss Bjerling

Originalets titel:

Reiki – The Healing Touch


Produkt-ID: #3865
Stäng
Loading...
Close