Rekommendera:
Facebook
| |

Reiki – Naturlig healing genom den Universella Livsenergin

Artikelnr: 1010. Kategori: .

Många vill fortsätta att ha detta häfte till elever och klienter. Därför kommer vi att skriva ut häftet på förlaget vid efterfrågan, och efter revidering trycks en ny upplaga upp. Extrautskrifterna har detta vita annorlunda omslag, men innehållet är detsamma som i den vinröda 3:e upplagan. OBS: Leveranstiden kan bli något förlängd!

En kortfattad och lättläst introduktion till vad Reiki handlar om, enkla förklaringar till komplexa ämnen:

  • för dem som är intresserade och vill veta lite mer
  • för dem som får behandling för första gången
  • för dem som går första gradens Reikikurs

Häftet är fortfarande en uppskattad introduktion till Reiki och denna tredje reviderade upplagan har en del tillägg av foton, fakta och referenser.

Reikin är vida spridd över hela världen, och under det sista årtiondet har det skett en enorm spridning även i Sverige. Denna healingmetod har sina rötter långt tillbaka i forntiden. Dr Usui, från Japan, återupptäckte den i början av 1900-talet.

Reiki är en av de många alternativen/komplementen som erbjuds inom den nya tidens energimedicin. För det är just med energiteorin som vi kan närma oss en förståelse för hur metoderna fungerar: Att människan är en energivarelse och att problem i kroppen helt enkelt handlar om energiblockeringar. Kvantfysiker definierar allting som vibrerande energier med olika frekvenser.

Ordet Reiki kan översättas till Universell Livsenergi. Det är denna energi man lär sig att förmedla till sig själv och till andra. Reiki ger avslappning, avstressning och hjälper kroppen till självläkning på alla nivåer -– psykiskt, fysiskt och andligt.

Healingen är kraftfull men ändå mjuk, då den anpassas efter mottagaren. Tekniken är mycket enkel -– alla som vill kan lära sig. När du väl har blivit en kanal för den helande energin är du det för resten av ditt liv, och ju mer du använder gåvan, desto kraftfullare blir den!

Reiki handlar också om ett sätt att leva och tänka, och hur vi kan påverka vår kropp och vårt liv. Det är de negativa tankarna och känslorna som skapar energiblockeringar, som i sin tur skapar ohälsa. Reiki hjälper till att lösa upp blockeringarna, så att energierna kan flöda fritt igen. Men för att de goda resultaten ska bli varaktiga, måste vi också medvetet förändra vårt tankemönster, och själva ta ansvar för våra liv och vår fysiska och psykiska hälsa.

Den Universella Livsenergin arbetar alltså på djupet -– med orsakerna till sjukdomar. Därför är också ämnet ”meningen med sjukdomar” en viktig kunskap, och har ägnats ett eget kapitel.

Författaren är sjuksköterska och KarunaReiki®master och har här samlat vad som är viktigt för en nybörjare att känna till. Det är grundkunskaper – enkla förklaringar på komplexa ämnen. Med många litteraturhänvisningar ges tips om fördjupad kunskap inom olika områden.

Författare:

Gun Moss Bjerling

Språk:

Svenska

Utgiven:

Mars 2007

ISBN:

978-91-973174-8-1

Sidor:

32

Vikt:

50 gram

Upplaga:

Tredje reviderade upplagan


Produkt-ID: #487
Stäng
Loading...
Close