Uppgradering Holy Fire III

Finn ditt autentiska jag

Du som är Reikimaster/KarunaReikimaster i Holy Fire kan nu uppgradera till Holy Fire III.

Med Holy Fire III kommer förmågan att mer och mer lämna sitt kulturellt skapade jag bakom sig, och låta sitt autentiska jag (sanna jag) åter komma fram. Det kulturellt skapade jaget har anpassat sig efter omgivningens värderingar om vad som är acceptabelt och vilka känslor som är tillåtna att visa. Det har gjort att vi förträngt känslor och ofta har svårt att få kontakt med vissa känslor som vi programmerat som oacceptabla. Energin från Holy Fire III hjälper oss att återfinna, bearbeta och uttrycka våra känslor och vårt autentiska jag – detta sanna, ursprungliga, autentiska jag som naturligt är fyllt av harmoni, självförtroende och kreativitet.

Denna uppgraderingen innebär också att masterkursens tändningsförberedelse tas bort. I stället ersätts den av ytterligare en tändning, så att det blir totalt fyra tändningar.

Planerade tillfällen för uppgradering i Göteborg:
Fredag 10 maj kl 17.00 – 20.00
Pris: 1200 kr

Mer info om Holy Fire, Holy Fire II och Holy Fire III.

Postat av Gun Moss Bjerling, 14 januari 2019.

Var detta en givande text?

Sprid den då vidare till dina vänner!

Facebook
| |
Stäng
Loading...
Close