Kombinationskurs Reiki 1&2

I alla år har vi valt att hålla kurserna separat så att de ska vara grundliga, men nu införs en ny kombinationsvariant på tre dagar. Den första är i sommar, lördag-måndag 27-29 juli. Då hålls kursen tre dagar i sträck, men för kommande kurser blir den tredje uppföljningsdagen någon vecka senare.

Kursen är lämplig för dig som vill ha med dig fler redskap direkt, så du kan använda Reiki mer flexibelt. Du bör också känna att du nu är redo att ta hand om fysiska och psykiska smärtor som kan ha lagrats inombords. Har du mycket med dig i bagaget är det lämpligare att ta en kurs i sänder och låta energin för grad 1 integreras inom dig först innan du går vidare till grad 2.

Dag ett går vi igenom allt för grad 1 och dag två går vi igenom allt för grad 2. Den tredje dagen är en uppföljningsdag där vi kompletterar och klargör. Detta upplägg innebär att om man av någon anledning inte kan fullfölja hela kursen, då kan man ta igen den missade tiden på nästa kurs.

Läs mer här.

Postat av Gun Moss Bjerling, 16 maj 2019.

Var detta en givande text?

Sprid den då vidare till dina vänner!

Facebook
| |
Stäng
Loading...
Close