Vi minimerar corona-spridning

För att minimera och förebygga spridning av coronavirus gäller följande på Reiki-kliniken.

Ingen drop-in

Vi tar endast emot förbokade klienter tills vidare. Det samma gäller för meditationer och andra sammankomster. Det betyder att vi inte tar emot drop-in/spontanbesök. Alla som kommer till oss ska ha bokat i förväg.

Avboka om du har influensasymptom

I vanliga fall måste man avboka senast ett dygn före bokad tid för att slippa betala avgiften. Detta gäller inte om du har feber och torrhosta, eller har misstanke om att vara smittbärare för coronavirus. Då kan du avboka hur sent som helst utan att betala avgiften.

Postat av Gun Moss Bjerling, 11 mars 2020.

Var detta en givande text?

Sprid den då vidare till dina vänner!

Facebook
| |
Stäng
Loading...
Close