Karuna Reiki®-registrering upphört

William Lee Rand har avslutat registrerings-systemet för Karuna Reiki®. Tidigare skulle man registrera sig för att kunna undervisa och köpa manualer för Holy Fire® Karuna Reiki® master. Nu slipper vi proceduren med att skicka in underskrivna dokument från eleverna för att få registreringsnumren. Så anvisningar om detta i gamla manualer gäller inte längre.

Systemet för Holy Fire® Karuna Reiki® är dock fortfarande varumärkesskyddat. Så du har fortfarande skyldighet att fortsätta undervisa det på samma sätt utan att förändra det. Det innebär att du ska följa original-manualerna eller de officiella översättningarna för att få lov att använda den skyddade kursbeteckningen. Undantaget är då att registreringsproceduren upphör.

Det innebär att det inte längre följer med diplom när du köper Karuna-manualerna. Priset på manualerna har därför sänkts och du köper diplom och sigill separat. Du kan nu också skapa ditt eget diplom om du vill. William Lee Rand ger dig tips om hur du kan skapa egna diplom: https://www.reiki.org/articles/how-create-reiki-class-certificates

Så för att handla Karuna Reiki®-manualer och -diplom gäller det samma som när du vill handla annat kursmaterial: Första gången du vill handla skickar du in en kopia/bild på ditt master/lärar-diplom för att visa att du är behörig att handla detta. 

Postat av Gun Moss Bjerling, 27 mars 2021.

Var detta en givande text?

Sprid den då vidare till dina vänner!

Facebook
| |
Stäng
Loading...
Close