Beställ inför kurser i god tid!

Det har blivit allt fler som beställer i sista minuten inför sina kurser och ber om snabb-leveranser. Vi ber er därför att ha lite mer framförhållning. Vi måste hantera ordrarna i tur och ordning, så du kan inte räkna med att få varorna skickade samma dag som du beställer – även om det kan bli så ibland. Tänk också på att betalningen ska vara registrerad först och det tar olika lång tid beroende på vilket betalsätt du väljer. Tänk också på att posthanteringen kan bli fördröjd ibland, speciellt längre upp i landet.

Är det dessutom frågetecken kring ordern så försenar det hanteringen ytterligare. Du kan till exempel ha glömt att skicka in ditt lärardiplom eller så stämmer diplomet inte överens med din beställning, och då kontaktar vi dig först så att vi vet att du får rätt varor.

Postat av Gun Moss Bjerling, 11 oktober 2021.

Var detta en givande text?

Sprid den då vidare till dina vänner!

Facebook
| |
Stäng
Loading...
Close