Gratis distansreiki fortsätter

Varje torsdag kl 20.00 har vi gratis distansreiki till alla som anmäler sig dit, och detta har vi erbjudit i 10 år. Vi kommer att fortsätta, men däremot har vi tagit bort möjligheten att anmäla sig via bokadirekt. Det beror främst på att bokadirekt skickar ut recensioner direkt efter och då kan det komma kommentarer som ”jag kände ingenting” utan att de förklarar att det handlar om en kort gratistjänst. Det har gjort att vårt betyg försämrats. Det finns förstås många som skriver positiva upplevelser och ger högsta betyg, men det hjälper inte när vissa drar ner det.

Sedan är det en annan viktig aspekt när det gäller att betygssätta en reiki-tjänst: Ofta upplever du lättnader och förbättringar först några dagar efter behandlingen. Det är för tidigt att ge en recension direkt efteråt.

Läs mer om gratis distansreiki här: reikikliniken.se/behandlingar/gratis-distansreiki

Postat av Gun Moss Bjerling, 23 mars 2023.

Var detta en givande text?

Sprid den då vidare till dina vänner!

Facebook
| |
Stäng
Loading...
Close