Läk ditt sinne – Befria din kropp

En berättelse om att läka från kroniska tillstånd
Läk ditt sinne och befria din kropp är Pernilla Rasiwalas uppmaning i boken hon skrivit för att hjälpa andra som befinner sig i samma svåra situation som hon själv befunnit sig i. Detta är boken för dig som behöver stöd, vägledning och uppmuntran för att läka dig själv. Här finns många konkreta tips. Pernilla beskriver vilka metoder som har hjälpt henne, och en av dessa metoder är Reiki. Hon har intervjuat mig och andra lärare som har grundlig erfarenhet inom sina metoder.  

Pernilla blottar sina svagheter. Det är en av hennes styrkor. För det är en viktig del i helandet att omfamna hela sig själv och erkänna och acceptera sin mänskliga operfektion. 

Även om boken bygger på Pernillas personliga upplevelser innehåller den också en hel del fakta. Men hennes språk är väldigt flytande, lättläst och allt är enkel att ta till sig.

När jag nästan hade läst ut boken kom en tanke till mig: Visst är det fint med alla dessa råd och tips, men många behöver nog även ett mänskligt stöd – inte bara en bok. Och precis då kommer jag till sista kapitlet: Där berättar Pernilla att hon även startat ett stödprogram där hon kan vara din personliga coach. Och i helgen blev Pernilla diplomerad Holy Fire®V Reikimaster på Reiki-kliniken, vilket ger henne ännu fler redskap för att hjälpa andra att växa och helas!

Prisinfo på Pernillas hemsida: www.yinyoga4you.se/projects-6-1
Köp boken direkt från Pernilla:  pernilla.rasiwala@gmail.com 

Postat av Gun Moss Bjerling, 07 november 2023.

Var detta en givande text?

Sprid den då vidare till dina vänner!

Facebook
| |
Stäng
Loading...
Close